Eszközbeszerzés a MAMERSZKER Kft-nél.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

„Eszközbeszerzés a MAMERSZKER Kft-nél. „
(6921 Maroslele, Rákóczi u. 149.)

című
GINOP-1.2.2-15-2015-01852 jelű pályázat
a
Támogató
döntése 39.925.000,- Ft
összegű támogatást nyert el!

A támogatás intenzitása: 50%

 

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a MAMERSZKER Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 39.925.000,- Ft

A projekt leírása:

A vállalkozás főprofilja faipari hulladék, faapríték, faliszt feldolgozása, fa- és fűrészáru gyártás. Fűrészüzemek és erdészeti feldolgozók melléktermékeit dolgozzuk fel egyre nagyobb volumenben.

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva a fejlesztés célja a megnövekedett megrendelések miatt a fafeldolgozási tevékenység eszközparkjának korszerűsítése, új gyártótechnológia beszerzése és működtetése. A technológiai komplexitás növelése érdekében a faapríték további feldolgozásához a jelen pályázati konstrukció keretében egy Pezzolato PTH 1200/660M típusú faaprító berendezés beszerzése és üzembe helyezése valósult meg maroslelei telephelyünkön.

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszköz hatékonysága minőségben és a gyártási kapacitás növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2017.03.01

http://www.szechenyi2020.hu/